fbpx

Biztonság

49.500 Ft

Tudod-e, hogy a honlapodról mennyi időnként készül biztonsági másolat?

Biztonsági másolat a weboldalad aktuális állapotáról

Te tudod, hogy a tárhelyszolgáltatód mennyi időnként készít biztonsági mentést a dolgaidról? Naponta? Hetente? Soha?
És tudod-e, hogy visszamenőleg hány mentést őriz meg?

Murphy szerint tévedni emberi dolog, de a dolgokat igazán összekutyulni csak számítógéppel lehet. Szóval: biztonsági másolattal mindig kell rendelkezned, mert

  • ha feltörik az oldaladat, legyen miből visszaállítani egy néhány napos (?) verziót.
  • előfordul, hogy Te magad törölsz valami fontosat (ez az úgynevezett albán vírus...)
  • a WordPress, a téma (=sablon) vagy a bővítmények frissítésekor előfordul, hogy hogy a korábban jól működő honlap valamelyik része "elromlik". A hiba kiküszöbölésének rendszerint az a menete, hogy visszaállítjuk a frissítés előtti állapotot, és egyenként kapcsoljuk be a bővítményeket - figyelve, hogy mikor romlik el az adott funkció.

Frissítésnél általában egy nagyon aktuális mentésre van szükség. Ezt vagy a tárhely cPanel felületén lehet elvégezni (ismered?) vagy egy WordPress-bővítmény segítségével teheted meg. Bár a mentés és az abból történő visszaállítás nem pilótavizsgás dolog, de nem szakember számára annak tűnhet - főleg, ha a tárhely valamely korlátja vagy valami apró beállítás miatt nem megy simán a dolog.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, üzenj nekünk! Akár kérdezel, akár segítséget kérsz, akár árajánlatot, válaszolunk 2 munkanapon belül.

Hozzájárulás

Nyitva 10:00-18:00 Minden nap
(Hétvégén csak sürgős esetben)