fbpx

Idő

8.000 Ft

Nincs időd a honlappal vacakolni? Bízd ránk! Jó eséllyel nem csak időd szabadul fel, de az eredménnyel is elégedettebb leszel.

Honlapszerviz

Egy jó weboldal rendszeres törődést igényel:

  • Frissíteni, bővíteni kell a tartalmát, hogy mindig aktuális legyen. (Ezt a Google is jobb helyezésekkel díjazza a keresési eredményekben.)
  • Időnként (mondjuk negyedévenként) tanácsos frissíteni a tartalomkezelő rendszert (WordPress) és számtalan bővítményét. Nem csak azért, hogy haladjunk a korral! Hanem azért is, mert ezekről a szoftverösszetevőkről időről-időre kiderül, hogy kisebb-nagyobb biztonsági réseket tartalmaznak, amik révén feltörhetik honlapunkat, módosíthatják, működésképtelenné tehetik, illetve adatokat is lophatnak.
  • Ahogy az öltözködésben, itt is vannak divatok, trendek. És nehogy már a versenytárs internetes kirakata több profizmust sugalljon, mint a miénk!

Minél kevésbé vagy otthon a weboldalad kezelésében, annál több időt vesz igénybe az, ha bírkóznod kell vele. Ne tedd hát! Foglalkozz inkább azzal, amiben profi vagy, és ami a pénzt hozza.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, üzenj nekünk! Akár kérdezel, akár segítséget kérsz, akár árajánlatot, válaszolunk 2 munkanapon belül.

Hozzájárulás

Nyitva 10:00-18:00 Minden nap
(Hétvégén csak sürgős esetben)