fbpx

Sablon

58.000 Ft

A különféle tartalmak (szövegek, képek, árak) módosítása nem mind magától értetődő folyamat. Hogy gyorsan végezz az ilyesmikkel, legyenek mintáid, sablonjaid!

Kategória:

Amikor először állsz neki egy termék, egy árlista vagy egy cikk szerkesztéséhez, egy kép kicserélésének, rengeteg idő elmegy, mire rájössz: Mit hogyan kell csinálni? Mire kell kattintani? És egyáltalán: hol van az adott elem szerkesztésének a lehetősége? Jó eséllyel el is kínlódsz legalább egy fél óráig a procedúrával.

Aztán pár hét múlva - amikor legközelebb szükséged lesz erre a frissen szerzett tudásra - jó eséllyel a felére sem emlékszel annak, amire legutóbb rájöttél. És így soha nem jutsz el arra a szintre, hogy öt perc alatt lezavard ezt a feladatot.

Fontos ezért, hogy a weboldalhoz kapj egy útmutatót, ami a szerkesztési feladatokat egyszerűvé teszi. Ez az útmutató jó esetben nem egy általános leírás, hanem azoknak a sablonoknak a listája, amelyek a gyakoribb tartalommódosításokban segítenek. Ha nem kaptál ilyen ilyen sablonokat, készítsd el azokat magadnak. Ha van útmutatód, de az túl felületes, tedd részletesebbé! Rengeteg időt megtakaríthatsz, ha nem kell minden alkalommal feltalálnod a spanyolviaszt!

Te megálmodod, mi megvalósítjuk

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, üzenj nekünk! Akár kérdezel, akár segítséget kérsz, akár árajánlatot, válaszolunk 2 munkanapon belül.

Hozzájárulás

Nyitva 10:00-18:00 Minden nap
(Hétvégén csak sürgős esetben)