Homokozó

Ez a DizájnExpressz homokozója

Itt kipróbálhatod, hogyan lehet szerkeszteni egy Divi sablonnal készült honlap tartalmát. Csak regisztrálnod kell az oldalra. (A saját weboldaladon persze sokkal több mindent módosíthatsz.)

Hogyan?

Visual Builder-rel

Belépés után a felső, sötét sávban kattints a “Visual Builder engedélyezése” feliratra! Ekkor belépsz az úgynevezett “frontend” szerkesztőfelületre…

Boltunk

Valójában nem is bolt vagyunk!

Óceánlány

Oldalunk létrejöttét az inspirálta, hogy szembesültünk vele: Sok honlaptulajdonos nem tudja (vagy csak nem meri) megváltoztatni weboldala tartalmát.

Madárka
Töltőtoll

Szövegek

Termék

Termékek

Horgony

Űrlapok

Tábla

Egyéni gombok

Lány

Képek

Mit adunk?

Egy kicsit mindenből, a kíváncsiaknak

Természetesen nem változtatható meg minden az oldalunkon. Egy idő után semmi nem maradna belőle. De azért belekóstolhatsz a Divi moduljainak szerkesztésébe! És ha tetszik, jöhet egy egész weboldal.

Rózsaszín virág
Kismadár
Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

Mi WordPress alapú honlapokat készítünk, elsősorban – de nem kizárólag – Divi sablonnal. Ez az átlagosnál gyorsabbá és olcsóbbá teszi a kivitelezést.

Honlapszerviz

Honlapszerviz

Hibás lett a weboldalad vagy csak valami bántja rajta a szemed? Semmi baj, hozd el hozzánk! Megnézzük, megjavítjuk, átalakítjuk, amilyenre szeretnéd.

Kulcsrakész

Kulcsrakész

Új, szemet gyönyörködtető honlapot szeretnél? Meglehet, mi már bele is fogtunk elkészítésébe. Ne csak a szín és képek alapján válassz! Azok is módosíthatók.

Sablonnal, de nem sablonosat

Az emberek nagy része meg van győződve róla, hogy egy sablonnal – legyen az Divi vagy bármi más – csak sablonos honlapot lehet készíteni. Valójában pedig ezek felhasználásával is lehet teljesen egyedi honlapod.

Csiga

Módosítható a szerkezet

Oroszlán

Kicserélhetők a képek

Toll

Átírhatók a szövegek

Nem sablonos hippo

A Te honlapod

Te megálmodod, mi megvalósítjuk

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, üzenj nekünk! Akár kérdezel, akár segítséget kérsz, akár árajánlatot, válaszolunk 2 munkanapon belül.

Hozzájárulás

Látogass meg!

Online bolt

Ez egy alcím. Ez egy olyan szöveg, amely itt nem módosítható, de a saját oldaladon írhatsz bele fontosnak tartott dolgokat. Csinálj kedvet a látogatóidnak a kapcsolatfelvételhez!

DizájnExpressz
https://dizajnexpressz.hu

Nyitva 10:00-18:00 Minden nap
(Hétvégén csak sürgős esetben)

 

Értesítés

Légy jól értesült!

Ne maradj le akcióinkról, újdonságainkról, kérd értesítésünket! Csak a nevedre és email címedre van szükségünk, hogy időben szólhassunk.