fbpx

DizájnExpressz

Rólunk

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt elkészítjük, kibővítjük, megjavítjuk weboldalad, logód, céges megjelenésed.

Társak az online világban

Kik vagyunk? Azok, akik szeretnéd, hogy legyünk.

A DizájnExpressz akkor is segít, ha csak egy apró módosításra, javításra van szükség a weboldaladon. De ha igényled, akár a vállalkozásod ötletének megszületésétől kezdve társad lesz. Segít céged webes megjelenésének kialakításában, megtervezi, elkészíti honlapodat, és támogat abban is, hogy ez a honlap elérje célját.

Vállalkozásod sikeréért

Weboldalra szükség van, és számít az is, hogy a későbbiekben “mennyi baj lesz vele”. Főleg azok számára igazán fontos ez, akik sokat dolgoznak vállalkozásuk sikeréért, hiszen nekik van a legkevesebb idejük, energiájuk a weboldallal való foglalkozásra. Mi azon vagyunk, hogy könnyen kezelhető, egyszerűen fenntartható honlapot adjunk át Neked. Nem az a célunk, hogy magunkhoz kössünk honlapod túlbonyolítottságával (bár örülünk a hosszú távú együttműködésnek), hanem hogy az általunk készített weboldal ne a munkád, hanem a vásárlóid, megrendelőid számát szaporítsa.

Siker

Weboldalkészítés a sors akaratából

A DizájnExpressz tulajdonosa hivatalosan Katóné Nagy Hajnalka Natália egyéni vállalkozó. Ténylegesen azonban Nagy Hajnalka, sőt egyszerűen csak Hajni. A Natália névre ugyanis utoljára gyermekkoromban hallgattam, a Katóné csak úgy rajtam maradt, de lassacskán megszabadulok tőle, Hajni pedig azért, mert jobban szeretem, ha tegeznek.

Jól nézne ki, ha azt írhatnám, már pici gyerekként is a weboldalkészítés rejtelmei foglalkoztattak, de ez nem lenne igaz. Biológus végzettséggel rendelkezem (és néhány szakmával), a weboldalak készítése, javítása csak pár éve a kedvenc foglalatosságom.
(Nem akarom az élettörténetemet részletesen elmesélni, csak annyit belőle, amennyi megmagyarázza, hogyan kerültem erre a pályára.)
Az egyetem befejezése előtt férjhez mentem, s ahogy ez akkoriban szokás volt, a diploma megszerzése után mentem a párommal. Egy kicsi faluba költöztünk és jöttek a gyerekek. A harmadik lányom halmozottan sérülten született, ráadásul születése előtt egy hónappal már egyedül voltam a gyerekekkel. Elváltunk, a lányok apja pedig eltűnt. (Szó szerint.)

Legkisebb lányomról néhány hónapos korában derült ki, hogy komoly gondok vannak vele. Látássérült, hiperaktív, mindemellett mozgása is bizonytalan, plusz súlyos autista. Nagyon kedves volt kislánynak, de az, hogy egyedül kellett gondoskodnom róla is, gyakorlatilag meghatározta az életem további alakulását. Bezártan éltünk, a külvilággal való összekötő kapocs idővel kizárólag az internet lett. 11 éves korában döntöttünk úgy, hogy nem harcolunk tovább a családban tartásáért. Fájdalmas döntés volt, de a másik két lányom érdeke is ezt kívánta.

Hirtelen sok időm lett, munkám viszont egy szál se… Diplomás nőként a keleti végeken, ráadásul sok éves kihagyás után nem sok esélyem volt elhelyezkedni. A helyzet egyetlen előnye az volt, hogy végre megint jutott időm a tanulásra. A weboldalak készítése azóta érdekelt, mióta az elsővel találkoztam, ezért egyértelmű volt, hogy ebbe az irányba kell fordulnom. Webdizájnt tanultam, programozást, igyekeztem marketing ismereteket magamba szívni…
Most itt vagyok és várlak titeket.

Amihez jól értek, azt én csinálom, amihez kevésbé, abban hozzáértőbbek segítenek.

Miben segíthetünk?

Honlapszerviz

Honlapszerviz

Weboldalkészítés

Weboldal készítés

SEO

Keresőoptimalizálás

Google Ads

Google Ads

Szövegírás

Szövegírás

Webdizájn

Arculattervezés és webdizájn

Honlapelemzés

Elemzés

Tanácsadás

Szaktanácsadás

Érték

Értékeink

Sokan vállalnak weboldal készítést, ez tény. Van aki “ingyen”, van aki sok százezres áron. Van, aki szinte semmit, van aki csodákat ígér. Mi ezeket tudjuk ajánlani:

Szakértelem
Segítőkészség
Gyorsaság
Névjegy

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Küldj egy emailt számunkra! Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!