fbpx

DizájnExpressz

Rólunk

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt elkészítjük, kibővítjük, megjavítjuk weboldalad, logód, céges megjelenésed.

Társak az online világban

Kik vagyunk? Azok, akik szeretnéd, hogy legyünk.

A DizájnExpressz akkor is segít, ha csak egy apró módosításra, javításra van szükség a weboldaladon. De ha igényled, akár a vállalkozásod ötletének megszületésétől kezdve társad lesz. Segít céged webes megjelenésének kialakításában, megtervezi, elkészíti honlapodat, és támogat abban is, hogy ez a honlap elérje célját.

Vállalkozásod sikeréért

Weboldalra szükség van, és számít az is, hogy a későbbiekben “mennyi baj lesz vele”. Főleg azok számára igazán fontos ez, akik sokat dolgoznak vállalkozásuk sikeréért, hiszen nekik van a legkevesebb idejük, energiájuk a weboldallal való foglalkozásra. Mi azon vagyunk, hogy könnyen kezelhető, egyszerűen fenntartható honlapot adjunk át Neked. Nem az a célunk, hogy magunkhoz kössünk honlapod túlbonyolítottságával (bár örülünk a hosszú távú együttműködésnek), hanem hogy az általunk készített weboldal ne a munkád, hanem a vásárlóid, megrendelőid számát szaporítsa.

Siker

Weboldalkészítés a sors akaratából

A DizájnExpressz tulajdonosa hivatalosan Katóné Nagy Hajnalka Natália egyéni vállalkozó. Ténylegesen azonban Nagy Hajnalka, sőt egyszerűen csak Hajni. A Natália névre ugyanis utoljára gyermekkoromban hallgattam, a Katóné csak úgy rajtam maradt, de lassacskán megszabadulok tőle, Hajni pedig azért, mert jobban szeretem, ha tegeznek.

Jól nézne ki, ha azt írhatnám, már pici gyerekként is a weboldalkészítés rejtelmei foglalkoztattak, de ez nem lenne igaz. Biológus végzettséggel rendelkezem (és néhány szakmával), a weboldalak készítése, javítása csak pár éve a kedvenc foglalatosságom.
(Nem akarom az élettörténetemet részletesen elmesélni, csak annyit belőle, amennyi megmagyarázza, hogyan kerültem erre a pályára.)
Az egyetem befejezése előtt férjhez mentem, s ahogy ez akkoriban szokás volt, a diploma megszerzése után mentem a párommal. Egy kicsi faluba költöztünk és jöttek a gyerekek. A harmadik lányom halmozottan sérülten született, ráadásul születése előtt egy hónappal már egyedül voltam a gyerekekkel. Elváltunk, a lányok apja pedig eltűnt. (Szó szerint.)

Legkisebb lányomról néhány hónapos korában derült ki, hogy komoly gondok vannak vele. Látássérült, hiperaktív, mindemellett mozgása is bizonytalan, plusz súlyos autista. Nagyon kedves volt kislánynak, de az, hogy egyedül kellett gondoskodnom róla is, gyakorlatilag meghatározta az életem további alakulását. Bezártan éltünk, a külvilággal való összekötő kapocs idővel kizárólag az internet lett. 11 éves korában döntöttünk úgy, hogy nem harcolunk tovább a családban tartásáért. Fájdalmas döntés volt, de a másik két lányom érdeke is ezt kívánta.

Hirtelen sok időm lett, munkám viszont egy szál se… Diplomás nőként a keleti végeken, ráadásul sok éves kihagyás után nem sok esélyem volt elhelyezkedni. A helyzet egyetlen előnye az volt, hogy végre megint jutott időm a tanulásra. A weboldalak készítése azóta érdekelt, mióta az elsővel találkoztam, ezért egyértelmű volt, hogy ebbe az irányba kell fordulnom. Webdizájnt tanultam, programozást, igyekeztem marketing ismereteket magamba szívni…
Most itt vagyok és várlak titeket.

Amihez jól értek, azt én csinálom, amihez kevésbé, abban hozzáértőbbek segítenek.

Miben segíthetünk?

Honlapszerviz

Honlapszerviz

Weboldalkészítés

Weboldal készítés

SEO

Keresőoptimalizálás

Google Ads

Google Ads

Szövegírás

Szövegírás

Webdizájn

Arculattervezés és webdizájn

Honlapelemzés

Elemzés

Tanácsadás

Szaktanácsadás

Kedves Hajnalka!

Le vagyok nyűgözve 🙂 Nem hittem volna, hogy ezt a sebességet ki lehet hozni ebből az oldalból.
Egy gyors kattintgatás után egyértelműen érezhető, hogy az oldal fényévekkel gyorsabb lett, iszonyat mód hasít.

Nagyon köszönöm a munkáját, nagyon elégedett és nagyon hálás vagyok Önnek az elért eredményért 🙂

Tari Gábor

CEO-Founder, Rocketboy Kft.

Kedves Hajnalka!

Nagy örömmel vettük, hogy Hajnalkáék csapatában egy megbízható, profi partnerre találtunk, akikkel jól mérhető célok megfogalmazása mentén kezdtünk el együtt dolgozni.
Az online folyamataink megzavarása nélkül dolgoztatok, gyors határidővel és mindig szem előtt tartva az igényeinket. Külön köszönettel tartozunk azért, hogy a megbízás során folyamatosan egyeztettünk és tanácsaitokkal láttatok el (esetenként a feladathoz nem közvetlenül tartozó témákban is), hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
Biztosak vagyunk benne, hogy még fogunk együtt dolgozni a jövőben.
Csak ajánlani tudunk Titeket!
Köszönjük!

A MotiBro Csapata

MotiBro

A weboldalunk betöltésének gyorsítására volt szükségünk és egyéb módosításokra. Olyan szakembert kerestem, aki könnyen elérhető, rugalmas, megbízható, gyors és profi. Gyakorlatilag olyan szerencsém volt, hogy elsőre megtaláltam a dizajnexpressz.hu-t. Személyesen korábban sosem találkoztunk, így a kölcsönös bizalom volt a legfontosabb kapocs. Hajnalka és a férje rendkívüli segítőkészsége, kapcsolattartása és gyors munkája azonnali eredményeket hozott cégünknek. Köszönjük, és bizalommal ajánljuk Önöket!

Szoboszlai Lajos

Irodavezető, Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda LEHETŐSÉG-ADÓ Tanácsadó Bt.

Szeretném ezúton is megköszönni a profi, gyors és precíz munkájukat! Egy félkész honlappal hagytak magamra...az egyik álmatlan éjszakán akadtam a honlapjukra. Már az árajánlat készítése során is gyorsak voltak és személyre szabott ötleteket adtak. Látszott, hogy figyelmesen elolvasták, mit szeretnék és mire van szükségem. A munka is gyors volt, precíz és olyan lett az oldal, amilyennek szerettem volna eredetileg is.
Minden ismerősömnek ajánlani fogom az Önök kis csapatát! Öröm volt a munka együtt!

Caglar Magdolna

Timbi Vendégház

WorldPress oldalunk korszerűsítését a DizájnExpressz végezte. A feladat az anyacégéhez hasonló kinézetű honlap készítése volt. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, ami nem csak hamar, de igen igényes módon készült el. A német precízség az amerikai kreativitással párosult. Ajánlani tudom.

Erdős Orsolya

Sales and Marketing Generalist, ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.

Nagyon ritka kincsre találtam az ön személyében, aki hasonlóan alázatos és imádja a munkáját.
Bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőségünk a közös munkára.

S. R.

Hajnalkát és Tibort webshopunk megújításával, gyorsításával kerestük meg. Precíz és gyors munkájuk mellett remek észrevételeikkel segítették az oldal fejlesztését, alakulását. Köszönjük szépen, és nagyon hálásak vagyunk a munkájukért, az oldalunk olyan lett, mint amilyet elképzeltünk.

Fanni Ortvein

lina. manufacture

A DizájnExpressz segítségével a weboldalunk megújult!
Köszönjük a türelmes, hozzáértő, szakszerű és gyors segítséget! A számunkra legmegfelelőbb megoldásokat megkeresték és megvalósították! Megbízható és biztonságos hátteret jelentenek a vállalkozásunknak.

Misotáné Müller Edina

Ügyvezető, Wave77 Balatonfenyves

Érték

Értékeink

Sokan vállalnak weboldalkészítést, ez tény. Van aki “ingyen”, van aki sok százezres áron. Van, aki szinte semmit, van aki csodákat ígér. Mi ezeket tudjuk ajánlani:

Szakértelem
Segítőkészség
Gyorsaság
Névjegy

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Küldj egy emailt számunkra! Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!