fbpx

DizájnExpressz

Fejtágító

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt elkészítjük, kibővítjük, megjavítjuk weboldalad, logód, céges megjelenésed.

Próba

Vágjunk bele! Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! - Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.Miért a Wordpress CMS-t (CMS = Content Management System =...

bővebben
Honlapszelídítés – a Divi szerkesztő használata

Honlapszelídítés – a Divi szerkesztő használata

Tapasztalatom szerint a weboldal tulajdonosok meglehetősen nagy hányada úgy van a honlapjával, mint én a lovakkal: nem merek hozzájuk érni, mert úgy érzem, abból semmi jó nem származna. Hátul rúgnak, elől harapnak, középen meg minek, ha úgysem merek felmászni rájuk. Túl magasak, és amúgy is leesnék.
Nos, a honlapok nem harapnak…

bővebben
Miért a WordPress?

Miért a WordPress?

Miért a Wordpress CMS-t (CMS = Content Management System = tartalomkezelő rendszer) tartalomkezelővel készítjük a weboldalakat? Miért ezt ajánljuk Neked is?
A WordPress szinte bármilyen weboldal létrehozásához jól használható. Annyira nagy tudású, könnyen kezelhető (és ráadásul ingyenes!) szoftver, hogy toronymagasan a legnépszerűbb is világszerte ebben a kategóriában.

bővebben

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!