fbpx

DizájnExpressz

Weboldalkészítés

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt elkészítjük, kibővítjük, megjavítjuk weboldalad, logód, céges megjelenésed.

Milyen weboldalakat készít a DizájnExpressz?

Bármilyen igényed, elképzelésed van leendő weblapoddal kapcsolatban, mi kihozzuk belőle a legjobbat.
Ha pedig homályosak még az elképzeléseid, segítünk körvonalazni azokat: 

A háromféle weblaptípus közötti különbséget röviden át is tekintheted itt.

Logó akció

Koratavaszi akció!

Ingyen készítünk szöveges logót + favicont a honlapodhoz, amennyiben weboldalad elkészítését az árajánlatunk kézhezvételét követő 10 munkanapon belül rendeled meg!

(A kedvezmény értéke 30 000 forint.)

Kétszer ad, ki gyorsan ad…

Kulcsrakész honlapokat is kínálunk!

Ezen az oldalon mutatunk néhány kulcsrakész Expressz honlapot. Ezekről már csak némi saját szöveg hiányzik ahhoz, hogy elindulhasson  egy varrónő, kertépítő, költöztető, pék, villanyszerelő, cukrász, esküvőszervező vállalkozásának honlapja, vagy egy turkáló weboldala, illetve egy társkereső honlapja.

Ha bármelyikben fantáziát látsz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Ehhez használhatod a DizájnExpressz bármelyik Vágjunk bele feliratú gombját, vagy a kiválasztott kulcsrakész honlap kapcsolati űrlapját is.

Dicsekvésképpen: Ezek az oldalak annyira jók, hogy pl. a minta-pékségünk webshopjából – a Google-nak hála – több érdeklődés is érkezett az ottani bagel iránt, ezért utóbb leszedtük a közvetlen linkeket.

Egy kis segítség kezdőknek:

17 dolog, amire pluszban szükséged lehet a weboldaladon

  1. Gyakran ismételt kérdések
  2. Kapcsolati űrlap
  3. Vissza az oldal tetejére gomb
  4. Felugró ablak

…és még 13 további tétel abban az ellenőrzőlistában, amelyet szintén a Kulcsrakész weboldalak lapján találsz meg.

Talán ez is segít abban, hogy az új honlapod megrendelése előtt jobban tisztában légy az igényeiddel és a lehetőségeiddel.

Kedves Hajnalka!

Le vagyok nyűgözve 🙂 Nem hittem volna, hogy ezt a sebességet ki lehet hozni ebből az oldalból.
Egy gyors kattintgatás után egyértelműen érezhető, hogy az oldal fényévekkel gyorsabb lett, iszonyat mód hasít.

Nagyon köszönöm a munkáját, nagyon elégedett és nagyon hálás vagyok Önnek az elért eredményért 🙂

Tari Gábor

CEO-Founder, Rocketboy Kft.

Kedves Hajnalka!

Nagy örömmel vettük, hogy Hajnalkáék csapatában egy megbízható, profi partnerre találtunk, akikkel jól mérhető célok megfogalmazása mentén kezdtünk el együtt dolgozni.
Az online folyamataink megzavarása nélkül dolgoztatok, gyors határidővel és mindig szem előtt tartva az igényeinket. Külön köszönettel tartozunk azért, hogy a megbízás során folyamatosan egyeztettünk és tanácsaitokkal láttatok el (esetenként a feladathoz nem közvetlenül tartozó témákban is), hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
Biztosak vagyunk benne, hogy még fogunk együtt dolgozni a jövőben.
Csak ajánlani tudunk Titeket!
Köszönjük!

A MotiBro Csapata

MotiBro

A weboldalunk betöltésének gyorsítására volt szükségünk és egyéb módosításokra. Olyan szakembert kerestem, aki könnyen elérhető, rugalmas, megbízható, gyors és profi. Gyakorlatilag olyan szerencsém volt, hogy elsőre megtaláltam a dizajnexpressz.hu-t. Személyesen korábban sosem találkoztunk, így a kölcsönös bizalom volt a legfontosabb kapocs. Hajnalka és a férje rendkívüli segítőkészsége, kapcsolattartása és gyors munkája azonnali eredményeket hozott cégünknek. Köszönjük, és bizalommal ajánljuk Önöket!

Szoboszlai Lajos

Irodavezető, Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda LEHETŐSÉG-ADÓ Tanácsadó Bt.

Szeretném ezúton is megköszönni a profi, gyors és precíz munkájukat! Egy félkész honlappal hagytak magamra...az egyik álmatlan éjszakán akadtam a honlapjukra. Már az árajánlat készítése során is gyorsak voltak és személyre szabott ötleteket adtak. Látszott, hogy figyelmesen elolvasták, mit szeretnék és mire van szükségem. A munka is gyors volt, precíz és olyan lett az oldal, amilyennek szerettem volna eredetileg is.
Minden ismerősömnek ajánlani fogom az Önök kis csapatát! Öröm volt a munka együtt!

Caglar Magdolna

Timbi Vendégház

WorldPress oldalunk korszerűsítését a DizájnExpressz végezte. A feladat az anyacégéhez hasonló kinézetű honlap készítése volt. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, ami nem csak hamar, de igen igényes módon készült el. A német precízség az amerikai kreativitással párosult. Ajánlani tudom.

Erdős Orsolya

Sales and Marketing Generalist, ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.

Nagyon ritka kincsre találtam az ön személyében, aki hasonlóan alázatos és imádja a munkáját.
Bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőségünk a közös munkára.

S. R.

Hajnalkát és Tibort webshopunk megújításával, gyorsításával kerestük meg. Precíz és gyors munkájuk mellett remek észrevételeikkel segítették az oldal fejlesztését, alakulását. Köszönjük szépen, és nagyon hálásak vagyunk a munkájukért, az oldalunk olyan lett, mint amilyet elképzeltünk.

Fanni Ortvein

lina. manufacture

A DizájnExpressz segítségével a weboldalunk megújult!
Köszönjük a türelmes, hozzáértő, szakszerű és gyors segítséget! A számunkra legmegfelelőbb megoldásokat megkeresték és megvalósították! Megbízható és biztonságos hátteret jelentenek a vállalkozásunknak.

Misotáné Müller Edina

Ügyvezető, Wave77 Balatonfenyves

Munkáinkból

Actual Ablak

Actual Ablak

https://www.actual-ablak.com/

Bár az osztrák anyavállalatnak magyar nyelven is elérhető a honlapja, a magyarországi cég weboldala rugalmasabb lehetőséget ad lokális tartalmak publikálására, hírlevelek és helyi akciók támogatására.

Gyepszőnyeg - gyeptégla

Gyepszőnyeg - gyeptégla

https://gyepszonyeg-gyeptegla.hu/

Egy közel 10 éves weboldal kapott új köntöst, miközben jelentősen bővült a tartalma. A nagyobb, látványosabb képek rengeteget dobnak a kinézeten!

Family Apartman Eger

Family Apartman Eger

https://familyapartmaneger.hu/

Egy egri apartmanház honlapjának megújítása. Igyekeztünk informatívabbá tenni az oldalt, áttekinthetőbbé az apartmanok kínálatát.

Karci.hu

Karci.hu

https://karci.hu/

Ez egy webáruház, minden történelmi előzmény nélkül. Induljunk kicsiben, és célozzuk a közvetlen környéket, Karcagot – ez volt az alapkoncepció. Ennek megfelelően javasoltuk ezt a domaint hozzá, amely jelzi a Karcaghoz tartozást, de ha a későbbiekben terjeszkedne a projekt, akkor is jól használható rövidsége, egyedisége és jó csengése miatt.

Timbi Vendégház

Timbi Vendégház

https://timbivendeghaz.com/

Rendszeresen kapunk olyan feladatot is, hogy egy más által késznek nyilvánított és odahagyott, de az igényes megrendelő szerint még számtalan apró sebből vérző projektet tegyünk rendbe. A Timbi vendégház oldalát például ténylegesen egy ’török gyerek’ vágta meg/össze, és mi voltunk az a „magyar gyerekek”, akik gyógyítottuk.

Loki The God

Loki The God

https://loki-the-god.com/

Családi projekt, az egyik lányom diplomamunkájának mellékterméke. Egy egyszerű blog, a témához passzoló dizájnnal.

Paizs Design

PAIZS Design

https://design.paizs.hu

Egy grafikus több mint 10 éves weboldalát küldtük nyugdíjba az új honlap elkészítésével. Érdekes munka, amikor egy olyan szakemberrel dolgozhatsz együtt, akinek szakmájából  adódóan igen pontos elképzelései és tervei vannak elkészítendő weboldalához kapcsolódóan.

Zsóry-fürdő szállás

Kisfa Apartman

https://zsoryfurdo-szallas.hu

Megrendelő: „Olyasmi weboldalt szeretnék, mint…” A fekete-arany színvilág és a fejrész szerkezete például így alakult ki ennél a honlapnál. Az előd egy php alapú egyedi fejlesztés volt.

SecuriRent Kft.

SecuriRent Kft.

https://securirent.hu

Egy korábbi, nem mobilbarát, Joomla alapú honlap migrálása. Maradt a háttér, megmaradtak az apró képek. A menüben a szolgáltatásokat a korábbinál ügyesebben bontottuk szét, így a honlap szerkezete a korábbinál jóval keresőbarátabb lett. Ennek köszönhetően a Google-ból több látogató érkezik azóta az oldalakra!

Létavértesi Nyitvatár

Létavértesi Nyitvatár

https://nyitvatar.hu/letavertes/

Egy helyi projekt, amely 100%-ban (mind dizájn, mind adatgyűjtés tekintetében) saját. Azért készítettük el, hogy a létvértesi üzletekről és azok nyitvatartásáról online lehessen tájékozódhassanak a város lakosai. Színvilágát Létavértes címerének színei ihlették.

Érd el a célod!

Tudod honnan hová akarsz eljutni, de nem ismered a módját? Tervezgetsz, de még nincsenek kész terveid? Segítünk, hogy a lehető leghamarabb célba érj!

Weboldal készítése vállalkozóknak, mikro- és kisvállalkozásoknak

A mai világban már nem elég “csak úgy” jelen lenni az interneten. Nem elég egy pici, eldugott árusító asztalkát lefoglalni ezen a hatalmas piactéren. Minden elérhető eszközt be kell vetni, hogy jó helyre kerülj, hogy megismerjenek és téged válasszanak.

Modern kinézetű, könnyen kezelhető, gyors weboldalra van szükséged! Hiszen online látogatóid csak másodperceket szánnak annak eldöntésére, hogy jó helyre tévedtek-e be, és alig többet arra, hogy eldöntsék, megbíznak-e benned annyira, hogy téged tiszteljenek meg vásárlásukkal. Ha nem tetszik az, amit látnak, ha nem találják azt, amit keresnek, már sietnek is tovább.

Weboldalak WordPress tartalomkezelővel

Mi WordPress alapú honlapokat készítünk. A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Egy szabad szoftver, amiben nagyon sok funkció (pl. a felhasználók azonosítása bejelentkezéskor, cikkek Microsoft Word-hoz hasonló, de sok tekintetben leegyszerűsített szövegszerkesztő felülete, menüszerkesztő) már eleve benne van. Az egyedi kinézet kialakítását is nagyon rugalmasan szerkeszthető sablonok teszik egyszerűbbé.

Miért jó a WordPress?

A WordPress tehát nekünk gyorsabbá, számodra pedig olcsóbbá teszi a kivitelezést.
További előny számodra, hogy WordPress-hez értő szakembert –  kis túlzással – minden bokorban találsz. Szóval bármikor le- és visszacserélhetsz akár bennünket is. Egyedi rendszernél viszont nemigen fordulhatsz máshoz, mint az eredeti fejlesztőhöz.
A WordPress előnyeiről kicsit bővebben itt olvashatsz.

Érték

Értékeink

Sokan vállalnak weboldalkészítést, ez tény. Van aki “ingyen”, van aki sok százezres áron. Van, aki szinte semmit, van aki csodákat ígér. Mi ezeket tudjuk ajánlani:

Szakértelem
Segítőkészség
Gyorsaság
Névjegy

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!