DizájnExpressz

Weboldal készítés

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt elkészítjük, kibővítjük, megjavítjuk weboldalad, logód, céges megjelenésed.

Weboldal készítés vállalkozóknak, mikro- és kisvállalkozásoknak

A mai világban már nem elég “csak úgy” jelen lenni az interneten. Nem elég egy pici, eldugott árusító asztalkát lefoglalni ezen a hatalmas piactéren. Minden elérhető eszközt be kell vetni, hogy jó helyre kerülj, hogy megismerjenek és téged válasszanak.

Modern, gyors weboldalra van szükséged, hiszen a látogatóid csak másodperceket szánnak annak eldöntésére, hogy jó helyre tévedtek-e be. Ha nem tetszik, amit látnak, ha nem találják azt, amit keresnek, már sietnek is tovább.

Weboldalak WordPress tartalomkezelővel

Mi WordPress alapú honlapokat készítünk. A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Egy szabad szoftver, amiben nagyon sok funkció (pl. a felhasználók azonosítása bejelentkezéskor, cikkek Microsoft Word-hoz hasonló, de sok tekintetben leegyszerűsített szövegszerkesztő felülete, menüszerkesztő) már eleve benne van. Az egyedi kinézet kialakítását is nagyon rugalmasan szerkeszthető sablonok teszik egyszerűbbé.

Miért jó a WordPress?

A WordPress tehát nekünk gyorsabbá, számodra pedig olcsóbbá teszi a kivitelezést.
Ráadásul az egyedi fejlesztéső rendszerek potenciális veszélyforrása, hogy nagyon behatárolja azoknak a szakembereknek a körét, akikhez fordulhatsz a későbbiekben a weblappal kapcsolatos problémáiddal.
WordPress-hez értő szakembert viszont kis túlzással minden bokorban találsz. Szóval bármikor le- és visszacserélhetsz akár bennünket is.
A WordPress előnyeiről kicsit bővebben itt olvashatsz.

Milyen weboldalakat kínál a DizájnExpressz?

Bármilyen igényed, elképzelésed van leendő weblapoddal kapcsolatban, mi kihozzuk belőle a legjobbat.

A háromféle weblaptípus közötti különbséget röviden át is tekintheted itt.

Kétszer ad, ki gyorsan ad…

Kulcsrakész honlapok

Ezen az oldalon mutatunk néhány kulcsrakész Expressz honlapot. Ezekről már csak némi saját szöveg hiányzik ahhoz, hogy elindulhasson  egy varrónő, kertépítő, költöztető, pék, villanyszerelő, cukrász, esküvőszervező vállalkozásának honlapja, vagy egy turkáló weboldala, illetve egy társkereső honlapja.

Ha bármelyikben fantáziát látsz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Ehhez használhatod a DizájnExpressz bármelyik Vágjunk bele feliratú gombját, vagy a kiválasztott kulcsrakész honlap kapcsolati űrlapját is.

Dicsekvésképpen: Ezek az oldalak már most annyira jók, hogy pl. a minta-pékségünk webshopjából – a Google-nak hála – már több érdeklődés is érkezett az ottani bagel iránt…

Egy kis segítség kezdőknek:

+ 18 dolog, amire még szükséged lehet a weboldaladon

  1. Gyakran ismételt kérdések
  2. Kapcsolati űrlap
  3. Vissza az oldal tetejére gomb
  4. Felugró ablak

…és még 14 további tétel abban az ellenőrzőlistában, amelyet szintén a Kulcsrakész weboldalak lapján találsz meg.

Talán ez is segít abban, hogy az új honlapod megrendelése előtt jobban tisztában légy az igényeiddel és a lehetőségeiddel.

Munkáink

Paizs Design

PAIZS Design

Weboldal készítés

https://design.paizs.hu

Egy grafikus több mint 10 éves weboldalának lecserélése. Érdekes munka, amikor egy olyan szakemberrel dolgozhatsz együtt, akinek igen pontos elképzelései és tervei vannak.

Zsóry-fürdő szállás

Kisfa Apartman

Weboldal készítés

https://zsoryfurdo-szallas.hu

Megrendelő: „Olyasmi weboldalt szeretnék, mint ezek itt…” a fekete-arany színvilág és a fejrész szerkezete például így alakult ki ennél a honlapnál. Az előd egy php alapú egyedi fejlesztés volt.

SecuriRent Kft.

SecuriRent Kft.

Weboldal készítés

https://securirent.hu

Egy korábbi, nem mobilbarát Joomla alapú honlap migrálása. Maradt a háttér, megmaradtak az apró képek. A menüben a szolgáltatásokat a korábbinál ügyesebben bontottuk szét, így az keresőbarátabb lett. Ennek köszönhetően a Google-ból több látogató érkezik azóta az oldalakra.

Létavértesi Nyitvatár

Létavértesi Nyitvatár

Weboldal készítés

https://nyitvatar.hu/letavertes/

Egy 100%-ig (mind dizájnban, mind adatgyűjtésben) saját, helyi projekt, amely arra hivatott, hogy a létvértesi üzletekről és azok nyitvatartásáról online lehessen tájékozódni. A színvilágában Létavértes címerének színeiből merítettünk.

Szoba leopárddal
Módosított szoba
Szoba

Photoshop / Képszerkesztés

Gyakran előfordul, hogy egy egyébként tökéletesnek gondolt képen valami ott felejtődik, vagy éppen hiányzik róla. De ilyenkor sincs minden veszve! Photoshop vagy más képszerkesztő alkalmazás segítégével sok mindent el lehet tüntetni vagy éppen oda lehet varázsolni. Amint a fenti példa képen is látszik: Az asztalról lepakolni, vagy magát az asztalt eltüntetni és mást a helyére tenni nem ördöngősség, csak szoftver és felkészültség kérdése.

Tervezés

Érd el a célod!

Tudod honnan hová akarsz eljutni, de nem ismered a módját? Tervezgetsz, de még nincsenek kész terveid? Segítünk, hogy a lehető leghamarabb célba érj!

Érték

Értékeink

Sokan vállalnak weboldal készítést, ez tény. Van aki “ingyen”, van aki sok százezres áron. Van, aki szinte semmit, van aki csodákat ígér. Mi ezeket tudjuk ajánlani:

Szakértelem
Segítőkészség
Gyorsaság

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!