fbpx

DizájnExpressz

Weboldal készítés

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt elkészítjük, kibővítjük, megjavítjuk weboldalad, logód, céges megjelenésed.

Milyen weboldalakat készít a DizájnExpressz?

Bármilyen igényed, elképzelésed van leendő weblapoddal kapcsolatban, mi kihozzuk belőle a legjobbat.
Ha pedig homályosak még az elképzeléseid, segítünk körvonalazni azokat: 

A háromféle weblaptípus közötti különbséget röviden át is tekintheted itt.

COVID-19

COVID-19 akció!

Ajándék Swift Performance Pro profi betöltésgyorsító (12.000 Ft értékben) + kézi behangolás (18.000 Ft értékben) a most megrendelt honlapokhoz!

Kétszer ad, ki gyorsan ad…

Kulcsrakész honlapokat is kínálunk!

Ezen az oldalon mutatunk néhány kulcsrakész Expressz honlapot. Ezekről már csak némi saját szöveg hiányzik ahhoz, hogy elindulhasson  egy varrónő, kertépítő, költöztető, pék, villanyszerelő, cukrász, esküvőszervező vállalkozásának honlapja, vagy egy turkáló weboldala, illetve egy társkereső honlapja.

Ha bármelyikben fantáziát látsz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Ehhez használhatod a DizájnExpressz bármelyik Vágjunk bele feliratú gombját, vagy a kiválasztott kulcsrakész honlap kapcsolati űrlapját is.

Dicsekvésképpen: Ezek az oldalak már most annyira jók, hogy pl. a minta-pékségünk webshopjából – a Google-nak hála – már több érdeklődés is érkezett az ottani bagel iránt…

Egy kis segítség kezdőknek:

17 dolog, amire pluszban szükséged lehet a weboldaladon

  1. Gyakran ismételt kérdések
  2. Kapcsolati űrlap
  3. Vissza az oldal tetejére gomb
  4. Felugró ablak

…és még 13 további tétel abban az ellenőrzőlistában, amelyet szintén a Kulcsrakész weboldalak lapján találsz meg.

Talán ez is segít abban, hogy az új honlapod megrendelése előtt jobban tisztában légy az igényeiddel és a lehetőségeiddel.

Munkáinkból

Actual Ablak

Actual Ablak

https://www.actual-ablak.com/

Bár az osztrák anyavállalatnak magyar nyelven is elérhető a honlapja, a magyarországi cég weboldala rugalmasabb lehetőséget ad lokális tartalmak publikálására, hírlevelek és helyi akciók támogatására.

Gyepszőnyeg - gyeptégla

Gyepszőnyeg - gyeptégla

https://gyepszonyeg-gyeptegla.hu/

Egy közel 10 éves weboldal kapott új köntöst, miközben jelentősen bővült a tartalma. A nagyobb, látványosabb képek rengeteget dobnak a kinézeten!

Family Apartman Eger

Family Apartman Eger

https://familyapartmaneger.hu/

Egy egri apartmanház honlapjának megújítása. Igyekeztünk informatívabbá tenni az oldalt, áttekinthetőbbé az apartmanok kínálatát.

Karci.hu

Karci.hu

https://karci.hu/

Ez egy webáruház, minden történelmi előzmény nélkül. Induljunk kicsiben, és célozzuk a közvetlen környéket, Karcagot – ez volt az alapkoncepció. Ennek megfelelően javasoltuk ezt a domaint hozzá, amely jelzi a Karcaghoz tartozást, de ha a későbbiekben terjeszkedne a projekt, akkor is jól használható rövidsége, egyedisége és jó csengése miatt.

Timbi Vendégház

Timbi Vendégház

https://timbivendeghaz.com/

Rendszeresen kapunk olyan feladatot is, hogy egy más által késznek nyilvánított és odahagyott, de az igényes megrendelő szerint még számtalan apró sebből vérző projektet tegyünk rendbe. A Timbi vendégház oldalát például ténylegesen egy ’török gyerek’ vágta meg/össze, és mi voltunk az a „magyar gyerekek”, akik gyógyítottuk.

Loki The God

Loki The God

https://loki-the-god.com/

Családi projekt, az egyik lányom diplomamunkájának mellékterméke. Egy egyszerű blog, a témához passzoló dizájnnal.

Paizs Design

PAIZS Design

https://design.paizs.hu

Egy grafikus több mint 10 éves weboldalát küldtük nyugdíjba az új honlap elkészítésével. Érdekes munka, amikor egy olyan szakemberrel dolgozhatsz együtt, akinek szakmájából  adódóan igen pontos elképzelései és tervei vannak elkészítendő weboldalához kapcsolódóan.

Zsóry-fürdő szállás

Kisfa Apartman

https://zsoryfurdo-szallas.hu

Megrendelő: „Olyasmi weboldalt szeretnék, mint…” A fekete-arany színvilág és a fejrész szerkezete például így alakult ki ennél a honlapnál. Az előd egy php alapú egyedi fejlesztés volt.

SecuriRent Kft.

SecuriRent Kft.

https://securirent.hu

Egy korábbi, nem mobilbarát, Joomla alapú honlap migrálása. Maradt a háttér, megmaradtak az apró képek. A menüben a szolgáltatásokat a korábbinál ügyesebben bontottuk szét, így a honlap szerkezete a korábbinál jóval keresőbarátabb lett. Ennek köszönhetően a Google-ból több látogató érkezik azóta az oldalakra!

Létavértesi Nyitvatár

Létavértesi Nyitvatár

https://nyitvatar.hu/letavertes/

Egy helyi projekt, amely 100%-ban (mind dizájn, mind adatgyűjtés tekintetében) saját. Azért készítettük el, hogy a létvértesi üzletekről és azok nyitvatartásáról online lehessen tájékozódhassanak a város lakosai. Színvilágát Létavértes címerének színei ihlették.

Érd el a célod!

Tudod honnan hová akarsz eljutni, de nem ismered a módját? Tervezgetsz, de még nincsenek kész terveid? Segítünk, hogy a lehető leghamarabb célba érj!

Weboldal készítés vállalkozóknak, mikro- és kisvállalkozásoknak

A mai világban már nem elég “csak úgy” jelen lenni az interneten. Nem elég egy pici, eldugott árusító asztalkát lefoglalni ezen a hatalmas piactéren. Minden elérhető eszközt be kell vetni, hogy jó helyre kerülj, hogy megismerjenek és téged válasszanak.

Modern kinézetű, könnyen kezelhető, gyors weboldalra van szükséged! Hiszen online látogatóid csak másodperceket szánnak annak eldöntésére, hogy jó helyre tévedtek-e be, és alig többet arra, hogy eldöntsék, megbíznak-e benned annyira, hogy téged tiszteljenek meg vásárlásukkal. Ha nem tetszik az, amit látnak, ha nem találják azt, amit keresnek, már sietnek is tovább.

Weboldalak WordPress tartalomkezelővel

Mi WordPress alapú honlapokat készítünk. A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. Egy szabad szoftver, amiben nagyon sok funkció (pl. a felhasználók azonosítása bejelentkezéskor, cikkek Microsoft Word-hoz hasonló, de sok tekintetben leegyszerűsített szövegszerkesztő felülete, menüszerkesztő) már eleve benne van. Az egyedi kinézet kialakítását is nagyon rugalmasan szerkeszthető sablonok teszik egyszerűbbé.

Miért jó a WordPress?

A WordPress tehát nekünk gyorsabbá, számodra pedig olcsóbbá teszi a kivitelezést.
További előny számodra, hogy WordPress-hez értő szakembert –  kis túlzással – minden bokorban találsz. Szóval bármikor le- és visszacserélhetsz akár bennünket is. Egyedi rendszernél viszont nemigen fordulhatsz máshoz, mint az eredeti fejlesztőhöz.
A WordPress előnyeiről kicsit bővebben itt olvashatsz.

Érték

Értékeink

Sokan vállalnak weboldal készítést, ez tény. Van aki “ingyen”, van aki sok százezres áron. Van, aki szinte semmit, van aki csodákat ígér. Mi ezeket tudjuk ajánlani:

Szakértelem
Segítőkészség
Gyorsaság
Névjegy

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!