fbpx

DizájnExpressz

Weboldalgyorsítás

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt kijavítjuk, felgyorsítjuk WordPress weboldalad!

Miért fontos a weboldal sebessége?

„Mi, emberek türelmetlen népség vagyunk. Magunkénak akarjuk azt, amire szemet vetünk, és amit akarunk, azt lehetőleg már tegnapra akarjuk. A Google pedig ennek tudatában van. Sőt, igen nagy jelentőséget tulajdonít neki!” ¹

A Search Engine Journal szakportál első helyen említi a weboldalak lehetséges problémái között:

A 10 leginkább ártalmas mobil SEO hiba >>
1. Lassú oldalsebesség:

„Az oldal betöltési sebessége fontos Google rangsorolási tényező. De fontos az emberek számára is! A Google kutatása szerint a weboldal látogatók 53 százaléka tájékozódás nélkül lemorzsolódik, ha egy oldal megjelenítése 3 másodpercnél hosszabb ideig tart. ²

Ezt pedig maga a Google tette közzé:

Útmutató webmestereknek >> Általános irányelvek >>
Segítse látogatóit az oldal használatában!

„Optimalizálja az oldalak betöltési idejét!
A gyors oldalak elégedettebb felhasználókat jelentenek, és javítják az internetes élmény általános minőségét (különösen a lassú internetkapcsolattal rendelkező felhasználók számára). A Google az oldal teljesítményének teszteléséhez a PageSpeed Insights és a Webpagetest.org vagy hasonló eszközök használatát javasolja.” ³

Waterfall chart

Tudtad?

„A Google az új (vagy jelentősen átalakított) webhelyeket 2019. július elseje után már alapértelmezés szerint a mobilnézete alapján indexeli.”

 

Gyorsítsd fel Te is WordPress weboldalad!

Legyen több látogatód, legyen több ügyfeled! Keress többet a weboldaladdal!

Mit ajánlunk?

2 másodperc körüli weboldal betöltési sebességet, s a WordPress honlapod gyorsítása révén

 • jobb Google-helyezést,
 • több látogatót,
 • kevesebb weboldaladról visszafordulót, és
 • több megrendelőt

érhetsz el!

Kedves Hajnalka!

Le vagyok nyűgözve 🙂 Nem hittem volna, hogy ezt a sebességet ki lehet hozni ebből az oldalból.
Egy gyors kattintgatás után egyértelműen érezhető, hogy az oldal fényévekkel gyorsabb lett, iszonyat mód hasít.

Nagyon köszönöm a munkáját, nagyon elégedett és nagyon hálás vagyok Önnek az elért eredményért 🙂

Tari Gábor

CEO-Founder, Rocketboy Kft.

Kedves Hajnalka!

Nagy örömmel vettük, hogy Hajnalkáék csapatában egy megbízható, profi partnerre találtunk, akikkel jól mérhető célok megfogalmazása mentén kezdtünk el együtt dolgozni.
Az online folyamataink megzavarása nélkül dolgoztatok, gyors határidővel és mindig szem előtt tartva az igényeinket. Külön köszönettel tartozunk azért, hogy a megbízás során folyamatosan egyeztettünk és tanácsaitokkal láttatok el (esetenként a feladathoz nem közvetlenül tartozó témákban is), hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
Biztosak vagyunk benne, hogy még fogunk együtt dolgozni a jövőben.
Csak ajánlani tudunk Titeket!
Köszönjük!

A MotiBro Csapata

MotiBro

A weboldalunk betöltésének gyorsítására volt szükségünk és egyéb módosításokra. Olyan szakembert kerestem, aki könnyen elérhető, rugalmas, megbízható, gyors és profi. Gyakorlatilag olyan szerencsém volt, hogy elsőre megtaláltam a dizajnexpressz.hu-t. Személyesen korábban sosem találkoztunk, így a kölcsönös bizalom volt a legfontosabb kapocs. Hajnalka és a férje rendkívüli segítőkészsége, kapcsolattartása és gyors munkája azonnali eredményeket hozott cégünknek. Köszönjük, és bizalommal ajánljuk Önöket!

Szoboszlai Lajos

Irodavezető, Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda LEHETŐSÉG-ADÓ Tanácsadó Bt.

Szeretném ezúton is megköszönni a profi, gyors és precíz munkájukat! Egy félkész honlappal hagytak magamra...az egyik álmatlan éjszakán akadtam a honlapjukra. Már az árajánlat készítése során is gyorsak voltak és személyre szabott ötleteket adtak. Látszott, hogy figyelmesen elolvasták, mit szeretnék és mire van szükségem. A munka is gyors volt, precíz és olyan lett az oldal, amilyennek szerettem volna eredetileg is.
Minden ismerősömnek ajánlani fogom az Önök kis csapatát! Öröm volt a munka együtt!

Caglar Magdolna

Timbi Vendégház

WorldPress oldalunk korszerűsítését a DizájnExpressz végezte. A feladat az anyacégéhez hasonló kinézetű honlap készítése volt. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, ami nem csak hamar, de igen igényes módon készült el. A német precízség az amerikai kreativitással párosult. Ajánlani tudom.

Erdős Orsolya

Sales and Marketing Generalist, ACTUAL Profil- és Ablakgyártó Kft.

Nagyon ritka kincsre találtam az ön személyében, aki hasonlóan alázatos és imádja a munkáját.
Bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőségünk a közös munkára.

S. R.

Hajnalkát és Tibort webshopunk megújításával, gyorsításával kerestük meg. Precíz és gyors munkájuk mellett remek észrevételeikkel segítették az oldal fejlesztését, alakulását. Köszönjük szépen, és nagyon hálásak vagyunk a munkájukért, az oldalunk olyan lett, mint amilyet elképzeltünk.

Fanni Ortvein

lina. manufacture

A DizájnExpressz segítségével a weboldalunk megújult!
Köszönjük a türelmes, hozzáértő, szakszerű és gyors segítséget! A számunkra legmegfelelőbb megoldásokat megkeresték és megvalósították! Megbízható és biztonságos hátteret jelentenek a vállalkozásunknak.

Misotáné Müller Edina

Ügyvezető, Wave77 Balatonfenyves

Néhány sebesség-optimalizálási eredményünk

2019palkovitskert

Palkovitskert.hu

Weboldal gyorsítása

https://www.palkovitskert.hu

Beaver Builder keretrendszerrel készült WordPress weboldal. A fejlesztői verziónak mind a betöltési idejét, mind a megabájtokban mért terjedelmét nagyjából a negyedére csökkentettük.

Betöltési idő: 1,3 másodperc

Kisfa Apartman

Kisfa Apartman

Weboldal készítése

https://zsoryfurdo-szallas.hu

Ezt a weboldalt Gantry keretrendszerrel készítettük. A megfelelő tuningolás eredményeképpen ezek az oldalak is 2 másodperc alatt kerülnek a látogatók szeme elé. (Természetesen mobil verzióban is!)

Betöltési idő: 1,6 másodperc

PAIZS Design

PAIZS Design

Weboldal készítése

https://design.paizs.hu

A honlap itt egy WooCommerce webáruház motort is rejt. A tuningolás nélküli verzió ijesztően lassú volt, de a gyorsítótárazás meg az egyéb apró beállítások megtették a hatásukat. A betöltési sebesség eléri az elvárt 2 másodperc alatti értéket!

Betöltési idő: 1,2 másodperc

Raklap Budafok

Raklap Budafok

Technikai SEO, weboldal gyorsítása

http://raklapbudafok.hu/

Itt egy egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszer gyorsításához készítettünk dokumentációt. Ennek alapján az oldalt fejlesztő csapat megoldotta, hogy a felhasználói élmény a sebesség szempontjából ne hagyjon maga után kívánni valót.

Betöltési idő: 1,6 másodperc

Weboldal gyorsítási árak

WordPress weboldal sebesség optimalizálása:

64.000,- Ft

Csak annyi dolgod van, hogy

 1. Kattints a Vágjunk bele feliratú gombra, add meg az elérhetőséged és a jelenleg lassú WordPress alapú weboldalad címét.
 2. Mi átfutjuk a honlapodat, és visszahívunk 1-2 munkaórán belül, hogy megbeszéljük a részleteket.
 3. A sebességoptimalizálás megkezdésétől számított 3 munkanap alatt elkészülünk a weboldalad felgyorsításával.
 4. Ezt jelezzük, Te pedig ellenőrzöd a GTmetrix.com vagy valamelyik másik hasonló alkalmazás (webpagetest.org, tools pingdom.com) segítségével, hogy valóban két másodperc körülire csökkentettük a weboldalad betöltési idejét, és kiegyenlíted a számlát.

Nem WordPress weboldal sebesség optimalizálása:

64.000,- Ft

A honlapod egyedi fejlesztésű, vagy más tartalomkezelővel fut? Akkor fontos, hogy legyen olyan szakembered kéznél, aki tudja kezelni a tartalomkezelő rendszered bővítményeit, vagy egyedi fejlesztés esetén bele tud nyúlni a kódba. Ebben az esetben úgy tudunk segíteni, hogy megvizsgáljuk a honlapod, és egy dokumentációt kapsz a vizsgálat eredményéről meg a tennivalókról.

 1. A Vágjunk bele feliratú gombra kattintva add meg az elérhetőséged és a jelenleg lassú weboldalad címét.
 2. Mi visszahívunk 1-2 munkaórán belül, és megbeszéljük a részleteket.
 3. A sebességoptimalizálás megkezdésétől számított 3 munkanap alatt elkészülünk a weboldalad diagnózisával és gyorsítására vonatkozó tennivalók listájával.
 4. Megküldjük a dokumentációt és a számlát, amit 10 naptári napot követően kiegyenlítesz. A 10 nap remélhetőleg a szakembered számára is elegendő arra, hogy a javasolt módosításokat végrehajtsa a honlapodon. A 10 nap alatt (vagy akár utána is) készséggel állunk rendelkezésre (telefonon vagy emailben) a dokumentációban foglaltakkal kapcsolatban, 2 munkaórányi konzultáció/tesztelés erejéig!

Hivatkozáslista

 1. https://www.searchenginejournal.com/seo-ranking-facts/196223/Vissza az idézethez
 2. https://www.searchenginejournal.com/mobile-seo-mistakes/194277/Vissza az idézethez
 3. https://support.google.com/webmasters/answer/35769?hl=huVissza az idézethez
 4. https://www.searchenginejournal.com/google-moves-to-mobile-first-indexing-by-default-for-new-websites/309889/Vissza az idézethez
 5. A betöltés gyorsításához szükséges Pro verziójú WordPress bővítmény 50 dolláros díja nélkül. (Mert lehet, már van ilyened.) Vissza az ajánlathoz
 6. Áfát nem számolunk fel! (Alanyi adómentesség)Vissza az ajánlathoz
Névjegy

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!