fbpx

DizájnExpressz

Weboldal gyorsítás

Ha gyors segítségre van szükséged, keress meg azonnal! Akár pár óra alatt kijavítjuk, felgyorsítjuk WordPress weboldalad!

Miért fontos a weboldal sebessége?

„Mi, emberek türelmetlen népség vagyunk. Magunkénak akarjuk azt, amire szemet vetünk, és amit akarunk, azt lehetőleg már tegnapra akarjuk. A Google pedig ennek tudatában van. Sőt, igen nagy jelentőséget tulajdonít neki!” ¹

Ezt írja a Search Engine Journal szakportál:

A 10 leginkább ártalmas mobil SEO hiba >>
1. Lassú oldalsebesség:

„Az oldal betöltési sebessége fontos Google rangsorolási tényező. De fontos az emberek számára is! A Google kutatása szerint a weboldal látogatók 53 százaléka tájékozódás nélkül lemorzsolódik, ha egy oldal megjelenítése 3 másodpercnél hosszabb ideig tart. ²

Ezt pedig maga a Google tette közzé:

Útmutató webmestereknek >> Általános irányelvek >>
Segítse látogatóit az oldal használatában!

„Optimalizálja az oldalak betöltési idejét!
A gyors oldalak elégedettebb felhasználókat jelentenek, és javítják az internetes élmény általános minőségét (különösen a lassú internetkapcsolattal rendelkező felhasználók számára). A Google az oldal teljesítményének teszteléséhez a PageSpeed Insights és a Webpagetest.org vagy hasonló eszközök használatát javasolja.” ³

Waterfall chart

Tudtad?

„A Google az új (vagy jelentősen átalakított) webhelyeket 2019. július elseje után már alapértelmezés szerint a mobilnézete alapján indexeli.”

 

Gyorsítsd fel Te is a weboldalad!

Legyen több látogatód, legyen több ügyfeled! Keress többet a weboldaladdal!

Mit ajánlunk?

2 másodperc körüli weboldal betöltési sebességet, s a weboldalad gyorsítása által

 • jobb Google-helyezést,
 • több látogatót,
 • kevesebb weboldaladról visszafordulót, és
 • több megrendelőt

érhetsz el!

Néhány sebesség-optimalizálási eredményünk

2019palkovitskert

Palkovitskert.hu

Weboldal gyorsítás

https://www.palkovitskert.hu

Beaver Builder keretrendszerrel készült WordPress weboldal. A fejlesztői verziónak mind a betöltési idejét, mind a megabájtokban mért terjedelmét nagyjából a negyedére csökkentettük.

Betöltési idő: 1,3 másodperc

Kisfa Apartman

Kisfa Apartman

Weboldal készítés

https://zsoryfurdo-szallas.hu

Ezt a weboldalt Gantry keretrendszerrel készítettük. A megfelelő tuningolás eredményeképpen ezek az oldalak is 2 másodperc alatt kerülnek a látogatók szeme elé. (Természetesen mobil verzióban is!)

Betöltési idő: 1,6 másodperc

PAIZS Design

PAIZS Design

Weboldal készítés

https://design.paizs.hu

A honlap itt egy WooCommerce webáruház motort is rejt. A tuningolás nélküli verzió ijesztően lassú volt, de a gyorsítótárazás meg az egyéb apró beállítások megtették a hatásukat. A betöltési sebesség eléri az elvárt 2 másodperc alatti értéket!

Betöltési idő: 1,2 másodperc

Raklap Budafok

Raklap Budafok

Technikai SEO, weboldal gyorsítás

http://raklapbudafok.hu/

Itt egy egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszer gyorsításához készítettünk dokumentációt. Ennek alapján az oldalt fejlesztő csapat megoldotta, hogy a felhasználói élmény a sebesség szempontjából ne hagyjon maga után kívánni valót.

Betöltési idő: 1,6 másodperc

Mit kell tenned, hogy a Te weboldalad ne riassza el a potenciális ügyfelek egy részét?

WordPress weboldal sebesség optimalizálása:

48.000,- Ft

Csak annyi dolgod van, hogy

 1. Kattints a Vágjunk bele feliratú gombra, add meg az elérhetőséged és a jelenleg lassú WordPress alapú weboldalad címét.
 2. Mi átfutjuk a honlapodat, és visszahívunk 1-2 munkaórán belül, hogy megbeszéljük a részleteket.
 3. A sebességoptimalizálás megkezdésétől számított 3 munkanap alatt elkészülünk a weboldalad felgyorsításával.
 4. Ezt jelezzük, Te pedig ellenőrzöd a GTmetrix.com vagy valamelyik másik hasonló alkalmazás (webpagetest.org, tools pingdom.com) segítségével, hogy valóban két másodperc körülire csökkentettük a weboldalad betöltési idejét, és kiegyenlíted a számlát.

Nem WordPress weboldal sebesség optimalizálása:

48.000,- Ft

A honlapod egyedi fejlesztésű, vagy más tartalomkezelővel fut? Akkor fontos, hogy legyen olyan szakembered kéznél, aki tudja kezelni a tartalomkezelő rendszered bővítményeit, vagy egyedi fejlesztés esetén bele tud nyúlni a kódba. Ebben az esetben úgy tudunk segíteni, hogy megvizsgáljuk a honlapod, és egy dokumentációt kapsz a vizsgálat eredményéről meg a tennivalókról.

 1. A Vágjunk bele feliratú gombra kattintva add meg az elérhetőséged és a jelenleg lassú weboldalad címét.
 2. Mi visszahívunk 1-2 munkaórán belül, és megbeszéljük a részleteket.
 3. A sebességoptimalizálás megkezdésétől számított 3 munkanap alatt elkészülünk a weboldalad diagnózisával és gyorsítására vonatkozó tennivalók listájával.
 4. Megküldjük a dokumentációt és a számlát, amit 10 naptári napot követően kiegyenlítesz. A 10 nap remélhetőleg a szakembered számára is elegendő arra, hogy a javasolt módosításokat végrehajtsa a honlapodon. A 10 nap alatt (vagy akár utána is) készséggel állunk rendelkezésre (telefonon vagy emailben) a dokumentációban foglaltakkal kapcsolatban, 2 munkaórányi konzultáció/tesztelés erejéig!

Hivatkozáslista

 1. https://www.searchenginejournal.com/seo-ranking-facts/196223/Vissza az idézethez
 2. https://www.searchenginejournal.com/mobile-seo-mistakes/194277/Vissza az idézethez
 3. https://support.google.com/webmasters/answer/35769?hl=huVissza az idézethez
 4. https://www.searchenginejournal.com/google-moves-to-mobile-first-indexing-by-default-for-new-websites/309889/Vissza az idézethez
 5. A betöltés gyorsításához szükséges Pro verziójú WordPress bővítmény kb. 12.000 forintos díja nélkül. (Mert lehet, már van ilyened.) Vissza az ajánlathoz
 6. Áfát nem számolunk fel! (Alanyi adómentesség)Vissza az ajánlathoz
Névjegy

Névjegy

DizájnExpressz
Katóné Nagy Hajnalka

Székhely

Székhely

4281 Létavértes,
Batthyány u. 44.

Vágjunk bele!

Érdeklődsz ajánlatunk iránt? Megoldást keresel a weblapodat érintő problémára? Hívj a (30) 991-5737 telefonszámon, vagy küldj üzenetet! – Néhány munkaórán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hozzájárulás

Vágjunk bele!

Készen állsz a kihívásra? Építsünk együtt!